suomeksi | in English | på svenska
 
 
 
  Työpaikat  
 
Turvapaikkamenettely
Turvapaikanhakijan asema
10 väitettä ja faktaa turvapaikanhakijoista
Turvapaikka- ja pakolaistilastoja
Käsitteitä
10 kovaa faktaa pakolaisuudesta
Yksintulleet turvapaikanhakijalapset
Perheenyhdistäminen
EU:n turvapaikkapolitiikka
Lainsäädäntöä
Linkit
Paperittomat-hanke
Ihmisiä muuttoliikkeessä -sivusto
 
Pakolaisneuvonta ry on kansalaisjärjestö, joka antaa oikeudellista apua ja neuvontaa turvapaikanhakijoille, pakolaisille ja muille ulkomaalaisille Suomessa. Lisäksi yhdistys toimii turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien aseman parantamiseksi Suomessa sekä seuraa Euroopan unionin turvapaikka- ja pakolaispolitiikan kehitystä.
Työpaikat
07.01.2015

Pakolaisneuvonta hakee Helsingin toimipisteeseen LAKIMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2016 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävä edellyttää ylempää oikeustieteellistä tutkintoa, kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Varatuomarin arvo sekä lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä pakolais- ja ulkomaalaisoikeuteen sekä ihmisoikeuskysymyksiin.

Palkkaus on Pakolaisneuvonnan palkkausjärjestelmän mukainen.

Pakolaisneuvonta on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa oikeusapupalveluita turvapaikanhakijoille, pakolaisille ja muille ulkomaalaisille Suomessa. Lakimiehemme avustavat turvapaikanhakijoita maahanmuuttovirastossa sekä tuomioistuimissa. Lisäksi järjestö toimii pakolaisten ja muiden maahanmuuttajien aseman parantamiseksi Suomessa. Pakolaisneuvonnalla on toimistot Helsingissä, Lappeenrannassa ja Oulussa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan 28.1.klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lakimies Liisa Välimäki tiistaina 13.1.2015 klo 15-16, p. 075 7575 113
Lakimies Aiman Mroueh keskiviikkona 21.1.2015 klo 15-16, p. 075 7575 126


Hakemuksia ei palauteta.
paperittomat_220px.png
muuttoliikkeessa_banneri.jpg
facebook_pan_2.png
10_vaitetta_ja_faktaa_banneri.jpg
10_faktaa_banneri_FI.jpg
ecre_logo.png
unhcr_w160px_logo.jpg