Etsimme viestinnän ja varainhankinnan harjoittelijaa Pakolaisneuvontaan

Pakolaisneuvonta ry on vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekevä kansalaisjärjestö sekä ulkomaalaisoikeuteen erikoistunut lakitoimisto samassa paketissa. Etsimme nyt joukkoomme viestinnän ja varainhankinnan harjoittelijaa 15.8. alkaen (tai sopimuksen mukaan) noin kuuden kuukauden pituiseen harjoitteluun.

Pakolaisneuvonnan viestinnän ja varainhankinnan harjoittelijana pääset osaksi pienen, mutta tehokkaan ja vaikuttavan järjestön toimintaa ja teet konkreettista työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi Suomessa.

Toimenkuvaasi kuuluu järjestön varainhankinnassa sekä sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen. Työtehtävät voivat sisältää mm. sisällöntuotantoa, järjestön internetsivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittämistä, lahjoittajaviestintää ja asiakaspalvelua, mediaseurantaa sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämistä. Työtehtäviä voidaan jossain määrin mukauttaa valitun harjoittelijan kiinnostuksenkohteiden ja osaamisen mukaan. Työssäsi sinua tukevat esihenkilönäsi toimiva varainhankintapäällikkö ja järjestön muut asiantuntijat.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvan alan korkeakouluopintoja – voit olla yhtä hyvin opintojesi alussa tai jo valmistumisen kynnyksellä
  • oma-aloitteisuutta, tehokkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • aitoa kiinnostusta ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista
  • erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin taitoa – muu kielitaito on etu
  • sosiaalisen median tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

  • harjoittelupaikan, jossa pääset tekemään käytännönläheistä työtä, hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja kehittymään viestinnän ja varainhankinnan ammattilaiseksi
  • arvokasta työkokemusta kansalaisjärjestössä työskentelystä sekä mahdollisuuden tutustua suomalaisiin ja kansainvälisiin verkostoihin, joissa Pakolaisneuvonta toimii (olemme mm. YK:n pakolaisjärjestön kumppanijärjestö)
  • motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön
  • työpaikan hyvien liikenneyhteyksien piirissä Pasilan toimistollamme

Harjoittelu on kokopäiväinen ja sen tarkasta kestosta voidaan sopia valitun hakijan kanssa joustavasti. Harjoittelijan palkka on 1 290 e/kk. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus korkeakoulun harjoittelutukeen, mutta tuki ei ole edellytys valituksi tulemiselle.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 19.6.2021 mennessä osoitteeseen harjoittelijat@pakolaisneuvonta.fi otsikolla ”Viestinnän ja varainhankinnan harjoittelija”. Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Anna Helttula (puh. 044 493 1707) tiistaina 7.6. klo 12-14 ja keskiviikkona 15.6. klo 10-12.

Lisätietoja Pakolaisneuvonnasta nettisivuillamme www.pakolaisneuvonta.fi.