Sinustako talous- ja hallintopäällikkö Pakolaisneuvontaan?

Taloushallintokin voi olla ihmisoikeustyötä! Lue lisää ja hae meille talous- ja hallintopäälliköksi.

Pakolaisneuvonta ry on vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekevä kansalaisjärjestö sekä ulkomaalaisoikeuteen erikoistunut lakitoimisto.

Etsimme nyt joukkoomme arvomme jakavaa, monipuolista taloushallinnon ammattilaista nykyisen talous- ja hallintopäällikkömme jäädessä eläkkeelle. Meillä saat tilaisuuden tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta motivoituneessa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä.

Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat järjestön taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Lisäksi vastaat järjestön henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä muusta järjestön yleishallinnosta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tukenasi on toiminnanjohtajan lisäksi järjestön tehokas hallintotiimi, jonka esihenkilönä toimit. Kuulut järjestön johtoryhmään, raportoit talousasiat hallitukselle ja esittelet vastuualueesi asiat yhdistyksen kokoukselle.

Pakolaisneuvonnan tarjoamat lakipalvelut ovat veronalaisia, osa toiminnasta on puolestaan yleishyödyllistä osin erilaisin avustuksin, osin varainhankinnalla rahoitettua. Tämä rakenne tekee Pakolaisneuvonnasta ainutlaatuisen toimijan ihmisoikeuskentällä.

Talous- ja hallintopäällikkönämme hallitsetkin sekä yritysten että järjestöjen taloushallintoon liittyvät vaatimukset. Vastaat niin ulkoisesta laskennasta, kuten kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta, kuin sisäisestä laskennasta, eli tuet toiminnanjohtajan ja hallituksen päätöksentekoa tuottamalla taloudellista tietoa ja ennusteita ja vastaamalla talouden suunnittelusta. Sinulla on keskeinen rooli juuri nyt ajankohtaisessa järjestön strategian päivityksessä, jossa keskitytään nimenomaan järjestön rahoituspohjan vahvistamiseen.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä työkokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä
  • sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tuntemusta
  • palkka- ja henkilöstöhallinnon osaamista
  • kokemusta tai tietoa organisaation tietosuoja-asioista
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • kiinnostusta mielenkiintoiseen ja haastavaan ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista.

Tarjoamme sinulle joustavan työpaikan, jossa on mahdollista yhdistää toimistollamme Pasilassa sekä etänä työskentely. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työskentelyaikoihisi. Tehtävän palkka määräytyy Pakolaisneuvonta ry:n palkkausjärjestelmän mukaisesti, ja osunee aiemman työkokemuksesi perusteella 3900–4500 euron välille.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi referensseineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi otsikolla Talous- ja hallintopäällikkö. Huomioithan, että voimme kutsua hakijoita haastatteluun ja täyttää paikan jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Lindfors ensisijaisesti perjantaina 24.2. klo 13 – 15 ja perjantaina 3.3. klo 9-11 p. 050 366 5942.