Sinustako talous- ja hallintopäällikkö Pakolaisneuvontaan?

Taloushallintokin voi olla ihmisoikeustyötä! Lue lisää ja hae meille talous- ja hallintopäälliköksi.

Etsimme nyt joukkoomme arvomme jakavaa monipuolista ja tehokasta taloushallinnon ammattilaista nykyisen talous- ja hallintopäällikkömme jäädessä eläkkeelle. Meillä saat tilaisuuden tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta motivoituneessa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä.


Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat järjestön taloushallinnosta ja hallitset sekä sen rutiinit että prosessien kehittämisen. Osaat hoitaa myös henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä organisoida järjestön muuta hallintoa. Vastaat niin ulkoisesta laskennasta kuten kirjanpidosta ja tilinpäätöksen laadinnasta kuin sisäisestä laskennasta eli tuet toiminnanjohtajan ja hallituksen päätöksentekoa tuottamalla taloudellista tietoa ja ennusteita ja vastaamalla talouden suunnittelusta. Yleinen ymmärrys tietotekniikasta ja tietosuojakysymyksistä on välttämätöntä. Tukenasi on toiminnanjohtajan lisäksi hallinto- ja toimistosihteerit, joiden esihenkilönä toimit. Sinulla on keskeinen rooli juuri nyt ajankohtaisessa järjestön strategian päivityksessä, jossa keskitytään nimenomaan järjestön talouden vahvistamiseen.


Pakolaisneuvonnan tarjoamat lakipalvelut ovat veronalaisia, osa toiminnasta on puolestaan yleishyödyllistä osin erilaisin avustuksin, osin varainhankinnalla rahoitettua. Tämä rakenne tekee Pakolaisneuvonnasta ainutlaatuisen toimijan ihmisoikeuskentällä. Jos et vielä hallitsisikaan talous- ja hallintopäällikkömme laajaa tehtäväkenttää, olet halukas ja kykenevä oppimaan nopeasti uutta.


Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta monipuolisista taloushallinnon prosesseista
  • sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tuntemusta
  • palkka- ja henkilöstöhallinnon osaamista
  • kokemusta tai tietoa organisaation tietosuoja-asioista
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • pelotonta asennetta ja oma-aloitteisuutta
  • kiinnostusta mielenkiintoiseen ja haastavaan ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista.

Tarjoamme sinulle joustavan työpaikan, jossa on mahdollista yhdistää toimistollamme Pasilassa sekä etänä työskentely. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työskentelyaikoihisi. Tehtävän palkka määräytyy Pakolaisneuvonta ry:n palkkausjärjestelmän mukaisesti, ja osunee aiemman työkokemuksesi perusteella 3900–4500 euron välille.


Lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi referensseineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.9. mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi otsikolla Talous- ja hallintopäällikkö.


Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Lindfors ensisijaisesti tiistaina 22.8. klo 10–12 ja torstaina 31.8. klo 14–16, p. 050 366 5942.