Tue toimintaamme – lahjoita

Lahjoita ja varmista ihmisten yhdenvertaisuus Suomessa.

Lahjoita tästä

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Näin lukee Suomen perustuslaissa. Tällä hetkellä tämä perusoikeus ei kuitenkaan toteudu. Lainsäädäntöä ja käytäntöjä kiristämällä turvapaikanhakijat on asetettu muita heikompaan asemaan.

Sinun lahjoituksellasi voimme tarjota oikeudellista neuvontaa tilanteissa, joissa oikeusapu ei riitä kattamaan tosiasiallisia kuluja. Tuellasi voimme myös ajaa tarvittavaa muutosta maamme turvapaikkapolitiikkaan.

Lue lisää siitä, miten voit tukea Pakolaisneuvonnan työtä:

Tee kertalahjoitus

Lahjoita verkkopankkimaksulla, maksukortilla tai mobiilimaksulla klikkaamalla tästä linkistä.

Voit lahjoittaa suoraan MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767.

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona tilillemme. Tilinumeromme on FI45 1555 3000 1235 97, NDEAFIHH. Käyttämällä viitenumeroa 1070 pienennät pankkikulujamme.

Tee toistuva lahjoitus

Helpoin ja vaikuttavin tapa tukea toimintaamme on lahjoittaa sinulle sopiva summa joka kuukausi. Teet tämän helpoiten tekemällä verkkopankissasi tilisiirron tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1070) ja tekemällä maksusta toistuvan. Kysy tarvittaessa ohjeita pankkisi asiakaspalvelusta.

Perusta Facebook-keräys

Voit lahjoittaa Pakolaisneuvonnalle Facebookissa tai perustaa Facebook-keräyksen esimerkiksi syntymäpäiviesi tai muun merkkipäivän kunniaksi. Luo keräys tästä linkistä ja kutsu ystäväsi mukaan! Keräyksen tuotot tilitetään kokonaisuudessaan Pakolaisneuvonnalle. Facebook ei veloita keräyksestä provisiota tai muita kuluja.

Kerää onnittelulahjoitus merkkipäivän kunniaksi

Mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa perheenjäsenen, työtoverin tai muun lähimmäisen merkkipäivää kuin tukea apua tarvitsevia. Lahjarahojen lahjoittaminen hyvään tarkoitukseen on kestävä ja vastuullinen tapa muistaa päivänsankaria. Voit pyytää osallistujia lahjoittamaan suoraan tilillemme tai kerätä rahat yhteen pottiin ja tehdä lahjoituksen kerralla.

Tee lahjoitus suoraan tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1012). Merkitse lahjoituksen viestikenttään ”onnittelulahjoitus” tai vastaava tieto. Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767.

Olethan yhteydessä meihin (tomi.stromberg@pakolaisneuvonta.fi) niin voimme lähettää sinulle tai merkkipäivää viettävälle henkilölle henkilökohtaisen kiitoksen ja onnittelut.

Yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt

Haluaisiko yrityksesi, yhdistyksesi tai yhteisösi auttaa turvapaikanhakijoita Suomessa?

Pakolaisneuvonnan työtä tukemalla vaikutatte konkreettisesti Suomessa olevien turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja paperittomien asemaan. Esimerkiksi lahjoittamalla osan myynnistä, tapahtumassa tehdyn keräyksen tuotoista tai yrityksenne joululahjabudjetista voitte tehdä yhdessä hyvää ja viestiä yhteisönne sitoutumisesta yhdenvertaiseen ja oikeudenmukaiseen Suomeen. Myös erilaiset pro bono -yhteistyöt ovat mahdollisia.

Keskustelemme mielellämme siitä, mikä on teidän yhteisöllenne sopivin tapa auttaa. Olettehan yhteydessä suoraan varainhankintapäällikkö Tomi Strömbergiin (tomi.stromberg@pakolaisneuvonta.fi, 0407394922) kaikissa yhteistyöasioissa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää lahjoittamisesta tai toiminnastamme, olethan yhteydessä. Sähköpostilla saat meidät kiinni osoitteesta pan@pakolaisneuvonta.fi.

Kiitos

Kiitos tuestasi! Ilman tukijoitamme toimintamme nykyisessä muodossaan ei olisi mahdollista.

 

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2019/650 on voimassa 23.8.2019 – 31.12.2020 Manner-Suomessa.

Jakamalla sivun levität sanaa ja moninkertaistat lahjoituksesi vaikutuksen.

FacebookTwitter