Sinustako varainhankintapäällikkö Pakolaisneuvontaan?

Etsimme nyt joukkoomme strategista, itsenäistä ja rohkeaa varainhankintapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan 1.8.2023 asti. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Varainhankintapäällikkönä työtehtäviisi kuuluvat niin yksityislahjoittajaohjelman kehittäminen, yritysvarainhankinnan toteutus kuin säätiöille tehtävät rahoitushakemuksetkin. Vastuullesi kuuluu myös viestinnän tehtäviä ja toimit viestinnän ja varainhankinnan assistentin esihenkilönä.

Tehtävä on tekijänsä näköinen – sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa Pakolaisneuvonnan varainhankintaa näkemyksesi ja omien vahvuuksiesi mukaisesti. Työssäsi sinua tukevat esihenkilönäsi toimivan toiminnanjohtajan lisäksi järjestön juristit ja muut asiantuntijat.

Tarjoamme sinulle:

– ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa varainhankintaa kiinnostavalle järjestölle

– itsenäisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään varainhankinnan kokonaisuutta ja laajentamaan osaamistasi varainhankkijana

– tilaisuuden tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi Suomessa

– motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön

Odotamme sinulta:

– vähintään kahden vuoden työkokemusta monipuolisista varainhankinnan tehtävistä (hyvät digimarkkinoinnin taidot katsotaan eduksi)

– soveltuvaa koulutusta

– tavoitteellista ja itsenäistä otetta varainhankinnan toteuttamiseen ja suunnitelmien kehittämiseen

– terävää kynää ja ideointikykyä

– sujuvaa englannin kielen taitoa – ruotsin kielen taito on eduksi

– kiinnostusta haastavaan ihmisoikeustyöhön sekä Pakolaisneuvonnan arvomaailman jakamista

Tarjoamme sinulle joustavan työn, jossa on mahdollista yhdistää toimistollamme Pasilassa sekä etänä työskentely. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös työskentelyaikoihisi. Tehtävän palkka määräytyy Pakolaisneuvonta ry:n palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lähetäthän ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi referensseineen 30.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@pakolaisneuvonta.fi otsikolla Varainhankintapäällikkö. Käymme hakemuksia läpi ja saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Anna Helttula tiistaina 31.5. klo 10-12 ja keskiviikkona 8.6. klo 10-12 p. 044 493 1707.

Lisätietoja järjestöstä: www.pakolaisneuvonta.fi.