Pakolaisneuvonnan etäkoulutus: Turvapaikkaprosessi Suomessa 27.4. klo 9.30-12.00

Koulutus sisältää ajankohtaista tietoa turvapaikkaprosessista Suomessa ja turvapaikkahakemuksen yhteydessä käsiteltävistä oleskeluluvista. Kysymykset liittyen oleskelulupiin ja turvapaikkaprosessiin koskettavat monia maahanmuuttajia ja heitä työssään kohtaavia Suomessa. Haluaisitko oppia lisää?

Tämä maksullinen koulutus on suunnattu työssään maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita kohtaaville sekä muille aiheesta kiinnostuneille, kuten kuntien ja järjestöjen työntekijöille.

Kouluttajana toimii Pakolaisneuvonnan johtava juristi Marjaana Laine.

Koulutuksessa pääset kuulemaan seuraavista aiheista:

• Oleellinen lainsäädäntö

• Kansainvälinen suojelu ja turvapaikkaprosessi 

• Turvapaikkahakemuksen yhteydessä tutkittavat oleskeluluvat

• Haavoittuva asema ja erityistarpeet sekä niiden selvittämisen merkitys

• Esimerkkejä päätös- ja oikeuskäytännöstä

Osallistumismaksu: 180 euroa/osallistuja. Kansalaisjärjestöille 150 euroa/osallistuja (maksu sisältää alv:n). Jos organisaatiostasi osallistuu useampi kuin yksi, saatte toisesta osallistujasta lähtien 20 prosentin alennuksen. Kannatusjäsenenä saat koulutuksistamme -20 % alennuksen.

Osallistumislinkki lähetetään osallistumismaksun maksaneille. Maksu palautetaan ilmoittautuneille, jos koulutus joudutaan perumaan.

Tervetuloa ilmoittautumaan!

Ilmoittautumiset viimeistään 20.4.2023 mennessä tällä lomakkeella: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Xv9tarluv0yXg5MUNk8G9kDm0WOpHkVKttfQCIdaC05UNzRIRjhIOVZNU0kxSEc2M1pEWTlUQlY3QS4u

Lisätietoja: koulutus@pakolaisneuvonta.fi


Pakolaisneuvonta ry on ulkomaalaisoikeuteen erikoistunut lakitoimisto sekä vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä tekevä kansalaisjärjestö. Meiltä voit tilata koulutusta organisaatiosi tarpeiden mukaan myös mm. seuraavista aiheista:

  • Perheenyhdistäminen Suomessa
  • Kansainvälisen suojelun perusteet
  • Terveys- ja sosiaalihuollon ammattilaisen lausuntojen merkitys oleskelulupaprosessissa