Lahjoita

Lahjoita tästä

Lahjoita ja varmista kansainvälisen suojelun toteutuminen Suomessa.

Sotaa ja vainoa paenneiden tai ihmiskaupan uhreiksi joutuneiden ihmisten yhdenvertainen oikeus perhe-elämään, työskentelyyn ja turvallisemman tulevaisuuden rakentamiseen ei toteudu tällä hetkellä Suomessa.

Sinun lahjoituksesi mahdollistaa vaikuttamistyömme jatkuvuuden, jolla parannamme haavoittuvassa asemassa olevien pakolaisten, turvapaikanhakijoiden, paperittomien ja ihmiskaupan uhrien asemaa Suomessa. Vaikutamme ulkomaalaislainsäädännön ja -hallinnon kehittämiseen sekä edistämme pakolaisasioissa toimivien yhteistyötä.

Pakolaisneuvonta tekee työtä sen eteen, että suojelua tarvitsevat ihmiset ja perheet pääsisivät turvaan ja saisivat oikeudenmukaista kohtelua Suomen lain edessä. Vaikuttamistyömme pohjana toimii ainutlaatuinen, käytännön asiakastyöstämme kertynyt asiantuntijaosaaminen.

Lahjoittaminen on vaikuttava ja helppo tapa tukea toimintaamme.

Tee kertalahjoitus

Lahjoita verkkopankkimaksulla, maksukortilla tai mobiilimaksulla klikkaamalla tästä linkistä.

Voit lahjoittaa suoraan MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767 MobilePay-sovelluksessa.

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona tilillemme. Tilinumeromme on FI45 1555 3000 1235 97, NDEAFIHH. Käytä viitenumeroa 1070.

Tee toistuva lahjoitus

Helpoin ja vaikuttavin tapa tukea toimintaamme on lahjoittaa sinulle sopiva summa joka kuukausi. Teet tämän helpoimmin tekemällä verkkopankissasi tilisiirron tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1070) ja tekemällä maksusta toistuvan. Kysy tarvittaessa ohjeita pankkisi asiakaspalvelusta.

Perusta Facebook-keräys

Voit lahjoittaa Pakolaisneuvonnalle Facebookissa tai perustaa Facebook-keräyksen esimerkiksi syntymäpäiviesi tai muun merkkipäivän kunniaksi.  Luo keräys tästä linkistä ja kutsu ystäväsi mukaan! Keräyksen tuotot tilitetään kokonaisuudessaan Pakolaisneuvonnalle. Facebook ei veloita keräyksestä provisiota tai muita kuluja.

Kerää onnittelulahjoitus merkkipäivän kunniaksi

Onnittelukeräys on mainio tapa muistaa aineettomalla lahjalla perheenjäsenen, työkaverin tai muun lähimmäisen merkkipäivää. Lahjarahojen lahjoittaminen hyvään tarkoitukseen on kestävä ja vastuullinen tapa muistaa päivänsankaria. Voit pyytää osallistujia lahjoittamaan suoraan tilillemme, tai kerätä rahat yhteen pottiin ja tehdä lahjoituksen kerralla.

Tee lahjoitus suoraan tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1012). Merkitse lahjoituksen viestikenttään ”onnittelulahjoitus” tai vastaava tieto. Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767 MobilePay-sovelluksessa.

Olethan yhteydessä meihin (anna.helttula(at)pakolaisneuvonta.fi) niin voimme lähettää sinulle tai merkkipäivää viettävälle henkilölle henkilökohtaisen kiitoksen ja onnittelut.

Yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt

Haluaisiko yrityksesi, yhdistyksesi tai yhteisösi auttaa turvapaikanhakijoita Suomessa?

Pakolaisneuvonnan työtä tukemalla vaikutatte konkreettisesti Suomessa olevien turvapaikanhakijoiden, pakolaisten ja paperittomien asemaan. Esimerkiksi lahjoittamalla osan myynnistä, tapahtumassa tehdyn keräyksen tuotoista tai yrityksenne joululahjabudjetista voitte tehdä yhdessä hyvää ja viestiä yhteisönne sitoutumisesta yhdenvertaiseen ja oikeudenmukaiseen Suomeen. Myös erilaiset pro bono -yhteistyöt ovat mahdollisia.

Keskustelemme mielellämme siitä, mikä on teidän yhteisöllenne sopivin tapa auttaa. Olettehan yhteydessä suoraan varainhankintapäällikkö Anna Helttulaan kaikissa yhteistyöasioissa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää lahjoittamisesta tai toiminnastamme, olethan yhteydessä. Sähköpostilla saat meidät kiinni osoitteesta pan@pakolaisneuvonta.fi.

Kiitos

Kiitos tuestasi! Ilman tukijoitamme toimintamme nykyisessä muodossaan ei olisi mahdollista.

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/447 on voimassa 8.4.2021 alkaen Manner-Suomessa. Kerätyillä varoilla edistetään ihmisoikeuksien toteutumista kattamalla järjestön vaikuttamistyöstä ja viestinnästä aiheutuvia kuluja.

Jakamalla sivua levität sanaa ja moninkertaistat lahjoituksesi vaikutuksen.

FacebookTwitter