Lahjoita

Auta kanssamme parantamaan pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja paperittomien asemaa Suomessa.

Lahjoita tästä
Muut tavat lahjoittaa:

Työmme on pitkäjänteistä ja tarvitsemme säännöllisiä lahjoituksia, jotta työmme voi jatkua. Haluatko auttaa lahjoittamalla sinulle sopivan summan joka kuukausi?

Voit aloittaa kuukausilahjoituksen tekemällä verkkopankissasi tilisiirron tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1038) ja tekemällä maksusta toistuvan. Kysy tarvittaessa ohjeita pankkisi asiakaspalvelusta.

Tärkeää: muistathan lähettää meille yhteystietosi sähköpostitse lahjoittajapalveluumme (lahjoitukset@pakolaisneuvonta.fi), jotta voimme pitää sinut ajan tasalla työstä, jota kuukausilahjoituksellasi rahoitat.

Käsittelemme lahjoittajien tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Voit tehdä kertalahjoituksen helposti verkkosivuillamme käyttäen verkkopankkimaksua, maksukorttia tai mobiilimaksua. Siirry tekemään kertalahjoitus tästä linkistä.

Voit myös lahjoittaa suoraan MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767 MobilePay-sovelluksessa.

Voit lahjoittaa myös suoralla tilisiirrolla. Tilinumeromme on FI45 1555 3000 1235 97, NDEAFIHH. Käytä viitenumeroa 1070.

Käsittelemme lahjoittajien tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Syntymäpäivä tai muu juhlapäivä tulossa? Voit perustaa oman keräyksen Facebookissa ja pyytää ystäviäsi lahjoittamaan Pakolaisneuvonnalle. Keräyksen tuotot tilitetään kokonaisuudessaan Pakolaisneuvonnalle. Facebook ei veloita keräyksestä provisiota tai muita kuluja.

Haluatko muistaa läheistäsi aineettomalla lahjalla? Katso täältä ohjeet onnittelulahjoituksen tekemiseen!

Kannatusjäsenenä annat Pakolaisneuvonnan työlle pitkäjänteistä tukea, jonka avulla voimme auttaa turvapaikanhakijoita, kidutuksen ja ihmiskaupan uhreja, paperittomia ja muita pakolaisia. Kannatusjäsenenä saat myös etuja, mm. alennusta koulutuksistamme.

Liity kannatusjäseneksi täällä!

Haluaako yrityksesi tai yhdistyksesi auttaa turvapaikanhakijoita, ihmiskaupan uhreja, kidutettuja tai muuten haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä? Tarvitsemme jatkuvasti uusia yrityslahjoittajia auttamaan tärkeää työtämme. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä!

Lisätietoja lahjoittamisesta:

Onko sinulla kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen? Voit lukea lisää varainhankinnastamme ja lahjoitusten käyttämisestä täällä. Voit myös olla kaikissa kysymyksissä yhteydessä lahjoittajapalveluumme (lahjoitukset@pakolaisneuvonta.fi) – autamme sinua mielellämme!

Kiitos tuestasi!

Ilman tukijoitamme toimintamme apua tarvitsevien hyväksi ei olisi mahdollista.

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/447 on voimassa 8.4.2021 alkaen Manner-Suomessa. Kerätyillä varoilla edistetään ihmisoikeuksien toteutumista kattamalla järjestön vaikuttamistyöstä ja viestinnästä aiheutuvia kuluja.

Käsittelemme lahjoittajien tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.