Lahjoita

Auta meitä vaikuttamaan! Lahjoituksesi ansiosta voimme parantaa pakolaisten, turvapaikanhakijoiden ja paperittomien asemaa Suomessa.

Lahjoita tästä

Tutustu Oikeus perheeseen -kampanjaan täältä!

Lahjoita Oikeus perheeseen -kampanjaan!

Muut tavat lahjoittaa:

Vaikuttavin tapa tukea toimintaamme on lahjoittaa sinulle sopiva summa joka kuukausi.

Teet tämän helpoimmin tekemällä verkkopankissasi tilisiirron tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (viite 1038) ja tekemällä maksusta toistuvan. Kysy tarvittaessa ohjeita pankkisi asiakaspalvelusta.

Lähetäthän yhteystietosi sähköpostitse lahjoittajapalveluumme (lahjoitukset@pakolaisneuvonta.fi), niin saat jatkossa myös ajankohtaiset Pakolaisneuvonnan uutiset sähköpostiisi!

Voit tehdä kertalahjoituksen lahjoituslomake.fi -palvelun kautta helposti verkkopankkimaksulla, maksukortilla tai mobiilimaksulla klikkaamalla tästä linkistä.

Voit lahjoittaa suoraan MobilePayllä klikkaamalla tästä linkistä puhelimessasi tai käyttämällä koodia 42767 MobilePay-sovelluksessa.

Voit lahjoittaa myös suoralla tilisiirrolla. Tilinumeromme on FI45 1555 3000 1235 97, NDEAFIHH. Käytä viitenumeroa 1070.

Syntymäpäivä tai muu juhlapäivä tulossa? Voit perustaa oman keräyksen Facebookissa ja pyytää ystäviäsi lahjoittamaan Pakolaisneuvonnalle. Keräyksen tuotot tilitetään kokonaisuudessaan Pakolaisneuvonnalle. Facebook ei veloita keräyksestä provisiota tai muita kuluja.

Haluatko muistaa läheistäsi aineettomalla lahjalla? Katso täältä ohjeet onnittelulahjoituksen tekemiseen!

Haluaako yrityksesi tai yhdistyksesi auttaa haavoittuvassa asemassa olevia Suomessa? Lahjoittamalla Pakolaisneuvonnalle olette konkreettisesti mukana työssä ihmisoikeuksien puolesta. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä!

Onko sinulla kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen? Voit lukea lisää varainhankinnastamme ja lahjoitusten käyttämisestä täällä. Voit myös olla kaikissa kysymyksissä yhteydessä lahjoittajapalveluumme (lahjoitukset@pakolaisneuvonta.fi) – autamme sinua mielellämme!

Kiitos tuestasi! Ilman tukijoitamme toimintamme nykyisessä muodossaan ei olisi mahdollista.

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/447 on voimassa 8.4.2021 alkaen Manner-Suomessa. Kerätyillä varoilla edistetään ihmisoikeuksien toteutumista kattamalla järjestön vaikuttamistyöstä ja viestinnästä aiheutuvia kuluja.