Yrityksille ja yhdistyksille

Haluaako yrityksesi tai yhdistyksesi auttaa turvapaikanhakijoita, ihmiskaupan uhreja, kidutettuja tai muuten haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä? Tarvitsemme jatkuvasti uusia yrityslahjoittajia auttamaan tärkeää työtämme.

Jos voitte esimerkiksi lahjoittaa osan myynnistänne, tapahtumassa tehdyn keräyksen tuotoista, tai yrityksenne joululahjabudjetista, siitä olisi monelle Pakolaisneuvonnan työtä tarvitsevalle ihmiselle valtavasti apua. Lahjoittamalla myös viestitte yrityksenne sitoutumisesta yhdenvertaiseen ja oikeudenmukaiseen Suomeen. Myös erilaiset pro bono -yhteistyöt ja pidempiaikaiset kumppanuudet ovat mahdollisia.

Keskustelemme mielellämme erilaisista tavoista lahjoittaa – voit olla suoraan yhteydessä varainhankintapäällikkö Jukka Myllyniemeen (jukka.myllyniemi(at)pakolaisneuvonta.fi) kaikissa yhteistyöasioissa.

Voit halutessasi tehdä lahjoituksen myös suoraan lahjoituslomake-palvelumme kautta tai tilisiirtona tilillemme FI45 1555 3000 1235 97 (yrityksille viite 1119, yhdistyksille viite 1041).

Kuulemme sinusta kuitenkin mielellämme sähköpostitse tai puhelimitse, niin voimme välittää henkilökohtaiset kiitokset!

Keräämme lahjoituksia Pakolaisneuvonnan vaikuttamistyöhön ja viestintään. Tukenne avulla voimme varmistaa, että haavoittuvassa asemassa olevat ulkomaalaiset huomioidaan lainsäädännössä ja päätöksenteossa.

Osallistumme asiantuntijajärjestönä lainvalmistelutyöhön. Esimerkiksi lausuntojen ja asiantuntijakuulemisten kautta välitämme päättäjille ja viranomaisille ajantasaisimman oikeudellisen tiedon ja asiantuntemuksen. Lahjoittajiemme ansiosta voimme myös levittää tietoa yhä laajemmalle yleisölle ja kampanjoida entistä tehokkaammin ihmisoikeuksien puolesta.

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin lahjoittamisesta täällä.

Keskustelemme mielellämme siitä, mikä on juuri teille sopivin tapa auttaa. Ota yhteyttä:

Jukka Myllyniemi
Varainhankintapäällikkö
puh. 050 5736628
jukka.myllyniemi(at)pakolaisneuvonta.fi

Lämmin kiitos tuestanne!

Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/447 on voimassa 8.4.2021 alkaen Manner-Suomessa. Kerätyillä varoilla edistetään ihmisoikeuksien toteutumista kattamalla järjestön vaikuttamistyöstä ja viestinnästä aiheutuvia kuluja.

Käsittelemme lahjoittajien tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.